Zoran Mamić upozorava: Molde i Aalborg su slične momčadi po mentalitetu i stilu igre

Ponedjeljak, 27. srpnja 2015. 20:11 Napisao/la  SC

O Moldeu znamo puno, analizirali smo ih i dobra su momčad s opasnim pojedincima, kaže Mamić pred utakmicu u utorak 


Nogometaši Dinama u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka u utorak od 21 sati na maksimirskom travnjaku igraju protiv norveškog Moldea, trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić poslovično oprezno najavljuje utakmicu:

- Čeka nas novi europski ispit, očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu i naravno pobjedu. O Moldeu znamo puno, analizirali smo ih i dobra su momčad s opasnim pojedincima. Naravno, moram biti iskren i reći da se nismo za njih pripremali samo ovih par dana nego od prvoga dana kada smo ih izvukli, no nije bilo sportski pričati o tome dok nismo prošli Folu, kaže Mamić koji nije zaboravio da je Dinamo prošle godine u 3. pretkolu Lige prvaka ispali od danskog Aalborga:

- Iz svake utakmice se može nešto naučiti. Naravno, iz te utakmice na Maksimiru smo mogli naučiti da je bitno brojne prilike pretvoriti u pogodak. Molde i Aalborg su slične momčadi po mentalitetu i stilu igre. Već sam rekao da imamo odličan kadar igrača i nikada nije lako odlučiti tko neće biti među 18 igrača koji konkuriraju za utakmicu. Imamo puno utakmica, igramo na tri "fronta" i svi igrači će dobiti priliku dokazati da zaslužuju biti u Dinamu, zaključuje Mamić.

- Ovo je tek prva utakmica i znamo da nas čeka uzvrat u Norveškoj, no naravno da želimo već na Maksimiru, pred našim navijačima, ostvariti što bolji rezultat, kaže Marko Pjaca.

- Dižemo se, imamo dvije pobjede zaredom i to uz dvije kvalitetne utakmice i uvjeren sam da ćemo u utorak biti još bolji i da ćemo doći do prednosti uoči uzvrata u Norveškoj, smatra Marko Rog.

- Znamo koliko su važne ove utakmice i što mogu donijeti momčadi i cijelom klubu. Dat ćemo sve od sebe, pa iako se u sportu nikada ne može obećati pobjeda ono što možemo garantirati je da ćemo napraviti apsolutno sve za što bolji rezultat, rekao je Hilal Soudani.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.