RIJEKA - DINAMO Eduardo smatra da prvenstvo završava nakon utakmice na Rujevici

Ponedjeljak, 18. travnja 2016. 08:45 Napisao  I. V.

 U svakom slučaju pritisak je na Rijeci. No, mi se na Rujevici želimo pokazati u dobrom svjetlu, od prve minute zaigrati svoju igru i pobijediti, kaže vratar Dinama pred utakmicu u utorak


Dinamo ove sezone oscilira u nastupima, utakmica protiv Zagreba u zadnjem kolu još je jedan prilog tezi da mnogo toga u igri Dinama ovisi o raspoloženju pojedinaca. Kako će raspooženje raspoloženje Dinamovih igrača biti u utorak navečer (20), kada na Rujevici igraju protiv Rijeke:

- Znamo što nas čeka u Rijeci. Vrlo teška utakmica, igramo na zahtjevnom gostovanju gdje će domaća momčad imati veliku podršku svojih navijača. No, mi si pobjedom u Rijeci možemo osigurati naslov prvaka, u tom bi slučaju sve bilo gotovo. Zapravo, bilo bi skoro sve gotovo, mi još ne bi teoretski osigurali naslov. U svakom slučaju pritisak je na Rijeci. No, mi se na Rujevici želimo pokazati u dobrom svjetlu, od prve minute zaigrati svoju igru i pobijediti. Sigurno će to biti zanimljiva, ali i borbena utakmica. Rijeka je vrlo dobra momčad koja poput svih momčad ima svojih dobrih i loših strana. Mi ćemo se maksimalno pripremiti, respektiramo suparika, ali ćemo kao i u svakoj utakmici od prve minute ići na pobjedu, kaže vratar Dinama Eduardo za goal.hr.

Ambicije čelnika Dinama su jasne: osvajanje titule prvaka nasušna je potreba da bi klub nastupom u Ligi prvaka napunio blagajnu. Kakve su ambicije igrača?

- Mi smo prvaci Hrvatske, sada želimo ponovo osvojiti taj naslov. Naš je cilj do kraja sezone pobijediti u svim utakmicama, pa sigurno ne bi na Rujevici bili zadovoljni remijem. Mi želimo pobjedu, zaključuje Eduardo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.