RIJEKA - DINAMO Eduardo smatra da prvenstvo završava nakon utakmice na Rujevici

Ponedjeljak, 18. travnja 2016. 08:45 Napisao  I. V.

 U svakom slučaju pritisak je na Rijeci. No, mi se na Rujevici želimo pokazati u dobrom svjetlu, od prve minute zaigrati svoju igru i pobijediti, kaže vratar Dinama pred utakmicu u utorak


Dinamo ove sezone oscilira u nastupima, utakmica protiv Zagreba u zadnjem kolu još je jedan prilog tezi da mnogo toga u igri Dinama ovisi o raspoloženju pojedinaca. Kako će raspooženje raspoloženje Dinamovih igrača biti u utorak navečer (20), kada na Rujevici igraju protiv Rijeke:

- Znamo što nas čeka u Rijeci. Vrlo teška utakmica, igramo na zahtjevnom gostovanju gdje će domaća momčad imati veliku podršku svojih navijača. No, mi si pobjedom u Rijeci možemo osigurati naslov prvaka, u tom bi slučaju sve bilo gotovo. Zapravo, bilo bi skoro sve gotovo, mi još ne bi teoretski osigurali naslov. U svakom slučaju pritisak je na Rijeci. No, mi se na Rujevici želimo pokazati u dobrom svjetlu, od prve minute zaigrati svoju igru i pobijediti. Sigurno će to biti zanimljiva, ali i borbena utakmica. Rijeka je vrlo dobra momčad koja poput svih momčad ima svojih dobrih i loših strana. Mi ćemo se maksimalno pripremiti, respektiramo suparika, ali ćemo kao i u svakoj utakmici od prve minute ići na pobjedu, kaže vratar Dinama Eduardo za goal.hr.

Ambicije čelnika Dinama su jasne: osvajanje titule prvaka nasušna je potreba da bi klub nastupom u Ligi prvaka napunio blagajnu. Kakve su ambicije igrača?

- Mi smo prvaci Hrvatske, sada želimo ponovo osvojiti taj naslov. Naš je cilj do kraja sezone pobijediti u svim utakmicama, pa sigurno ne bi na Rujevici bili zadovoljni remijem. Mi želimo pobjedu, zaključuje Eduardo.