VOLPI ISPUNIO ŽELJU

Vlado Vujasinović postao trener Pro Recca

Utorak, 07. lipnja 2016. 20:03 Napisao/la  SC

Vujasinović iz Primorja kao 18-godišnjak  otišao u Crvenu zvezdu 


Vlado Vujasinović novi je trener vaterpolista Pro Recca. Gabriele Volpi ostvario je želju i na klupu najskuplje momčadi na svijetu doveo trenera od kojega se očekuju velike stvari.

Pro Recco ove sezone nije uspio osvojiti Ligu prvaka, izgubio je u polufinalu od Juga nakon izvođenja peteraca. Međutim, neuspjeh u Ligi prvaka nije razlog zbog kojega je Volpi smijenio trenera Amedea Pomilija.

Načelni dogovor između Volpija i Vujasinovića postignut je krajem prošle sezone, trener Partizana nije htio napustiti beogradski klub prije kraja sezone.

Vujasinović (42) je rođeni Riječanin. Vaterpolo je počeo igrati u Primorju iz kojega je kao 18-godišnjak 1991. godine otišao u Crvenu zvezdu i odmah počeo igrati za jugoslavensku, odnosno, srpsku reprezentaciju.

Na vrhuncu karijere slovio je najboljim igračem na svijetu, a vrhunac karijere dosegnuo je upravo pod kapicom Pro Recca za kojega je igrao čak sedam sezona. U karijeri je osvojio sve što se moglo osim olimpijskog zlata (ima dva srebra i dvije bronce)

Kao trener Partizana iskazao je darovitost zbog koje je Volpi želio Vujasinovića dovesti na kraju ove sezone bez obzira na rezultate Pro Recca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.