Zlatan Ibrahimović: Mandžukić je potpisao, sada ćemo nas dvojica plašiti protivnike!

Ponedjeljak, 18. siječnja 2021. 22:41 Napisao/la  SC

Mandžukić u ponedjeljak obavio liječničke preglede, ali nije potpisao ugovor zbog toga jer je njegov menadžer bio u Cagliariju

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Nogometaši Milana pobijedili su Cagliari 2:0 u posljednjoj utakmici 18. kola Serie A, odigranoj u ponedjeljak navečer na Sardegna Areni.

Milan je do pobjede došao zahvaljujući dvama pogocima Zlatana Ibrahimovića, koji je prvi put mrežu zatresao već u 7. minuti realiziravši najstrožu kaznu, a konačni rezultat postavio je u 52. minuti.

Milan je u 74. minuti ostao bez isključenog Saelmaekersa, ali se rezultat do kraja susreta nije mijenjao.

Zlatan Ibrahimović sada je na 12 postignutih golova ove sezone, ali u obzir treba uzeti da je posljednji put bio strijelac 22. studenog prošle godine u derbiju protiv Napolija.

Nakon toga je zbog ozljede propustio čak 11 utakmica.

Nakon utakmice u razgovoru za Sky Sports, Ibrahimović je potvrdio da je dobio novog suigrača:

- Mario Mandžukić je potpisao ugovor, postat će novi igrač Milana. Sad ćemo nas dvojica plašiti protivnike!, rekao je nasmijani Ibrahimović.

Mandžukić je u ponedjeljak obavio liječničke preglede, ali nije potpisao ugovor zbog toga jer je njegov menadžer bio u Cagliariju.

 

Utakmica 18. kola: Cagliari – Milan 0:2 (Ibrahimović 7-11 m, 52)

Poredak: Milan 43, Inter 40, Napoli 34 (17), Roma 34, Juventus 33 (17), Atalanta 32 (17), Lazio 31...

U utakmici 19. kola Premierlige Arsenal je u Londonu pobijedio Newcacstle 3:0.

Artetina momčad tako je još jednom dokazala da je kriza definitivno iza njih, ovo im je četvrta pobjeda u posljednjih pet utakmica, posljednji poraz doživjeli su još tamo 19. prosinca protiv Burnleyja.

Utakmica 19. kola: Arsenal – Newcastle 3:0 (Aubumeyang 50, 77, Saka 60).

Poredak: Manchester United 37 (18), Manchester City 35 (17), Leicester 35 (18), Liverpool 34 (18), Tottenham 33 (18)...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.