LIGA PRVAKA Jurgen Klopp: Svi znamo tko je Pep Guardiola, najbolji trener na svijetu

Utorak, 10. travnja 2018. 13:48 Napisao/la  SC
Klopp i Pep
Klopp i Pep

Barcelona (4:1) u Rimu i Liverpool (3:0) u Manchesteru večeras igraju uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka koje na papiru izgledaju rješeno:

- Ne, City nije ranjen i ranjiv. Kad smo igrali u rujnu s njima, izgubili smo 0:5 i svi su vidjeli koliku kvalitetu imaju iako smo mi imali igrača manje. Svi znamo tko je Pep Guardiola, najbolji trener na svijetu. I City je vrhunska momčad, ali naravno da ne postoji savršena momčad na svijetu. Postoje trenuci, situacije, dani, nekad i minute kad niste savršeni, ali oni su najviše konzistentni. Zato će biti engleski prvaci. Sve momčadi prolaze kroz teške trenutke, mislim da ni Barcelona ne misli da je prošla unatoč 4:1 iz prve utakmice jer je ovo nogomet. I ništa nije sigurno, kaže trener Liverpoola Jurgen Klopp.

City je izgubio zadnje dvije utakmice (Liverpool 0:3, Man. United 2:3), što se odavno nije dogodilo.

- Upisali su dva rezultata koja možda nitko nije očekivao, ali mi smo morali odigrati našu najbolju partiju da to postignemo. Kako god, vrlo sam uzbuđen zbog ovog uzvrata u Ligi prvaka i šanse koja je pred nama. Jedva čekam utakmicu. Nemamo više iskustva od Cityjevih igrača u LP-u, dajemo sve od sebe da ga skupimo i ovo će biti veliki ispit za obje momčadi, kaže Klopp.

Mohamed Salah se lakše ozliejdio u prvoj utakmici:

- Nismo sto posto sigurni da će igrati. Prije da nego ne da, ali moramo vidjeti, zaključio je Klopp.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.