LIGA PRVAKA Jurgen Klopp: Svi znamo tko je Pep Guardiola, najbolji trener na svijetu

Utorak, 10. travnja 2018. 13:48 Napisao/la  SC
Klopp i Pep
Klopp i Pep

Barcelona (4:1) u Rimu i Liverpool (3:0) u Manchesteru večeras igraju uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka koje na papiru izgledaju rješeno:

- Ne, City nije ranjen i ranjiv. Kad smo igrali u rujnu s njima, izgubili smo 0:5 i svi su vidjeli koliku kvalitetu imaju iako smo mi imali igrača manje. Svi znamo tko je Pep Guardiola, najbolji trener na svijetu. I City je vrhunska momčad, ali naravno da ne postoji savršena momčad na svijetu. Postoje trenuci, situacije, dani, nekad i minute kad niste savršeni, ali oni su najviše konzistentni. Zato će biti engleski prvaci. Sve momčadi prolaze kroz teške trenutke, mislim da ni Barcelona ne misli da je prošla unatoč 4:1 iz prve utakmice jer je ovo nogomet. I ništa nije sigurno, kaže trener Liverpoola Jurgen Klopp.

City je izgubio zadnje dvije utakmice (Liverpool 0:3, Man. United 2:3), što se odavno nije dogodilo.

- Upisali su dva rezultata koja možda nitko nije očekivao, ali mi smo morali odigrati našu najbolju partiju da to postignemo. Kako god, vrlo sam uzbuđen zbog ovog uzvrata u Ligi prvaka i šanse koja je pred nama. Jedva čekam utakmicu. Nemamo više iskustva od Cityjevih igrača u LP-u, dajemo sve od sebe da ga skupimo i ovo će biti veliki ispit za obje momčadi, kaže Klopp.

Mohamed Salah se lakše ozliejdio u prvoj utakmici:

- Nismo sto posto sigurni da će igrati. Prije da nego ne da, ali moramo vidjeti, zaključio je Klopp.