Zlatko Dalić: Vidjet ćemo što će biti u zadnjoj liniji, Joško je imao nekih pogrešaka na lijevoj strani

Subota, 18. studenog 2023. 21:15 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić: Vidjet ćemo što će biti u zadnjoj liniji, Joško je imao nekih pogrešaka na lijevoj strani

Hrvatska ima priliku izravno se plasirati na EP 2024 ako pobjedi Armeniju u Zagrebu u zadnjem kolu.

Epilog je to raspleta 9. kola u kojemu su Armenija i Wales remizirali (1:1), dok je Hvatska sigurno pobijedila (2:0) Latviju u Rigi.

- Čestitam dečkima na pobjedi. Zabili smo dva gola na početku, dobro smo otvorili utakmicu, s puno samopouzdanja i autoriteta. Trebali smo sve i prije riješiti. Imali smo malo rupa, ali sve smo priveli kraju i došli u situaciju koju smo priželjkivali. Vidjet ćemo što će biti u zadnjoj liniji. Danas su Erlić i Šutalo bili jako sigurni. Joško je imao nekih pogrešaka na lijevoj strani i nekoliko loših dodavanja. No, protivnik nas nije ugrozio, nije nam stvorio šansu. Bio sam malo ljut na poluvremenu. Vodiš 2:0 i malo se opustiš, a onda možeš primiti gol iz nekog prekida i zakomplicirati sve. Ne bih puno o ovome što je bilo. Moramo se okrenuti Armeniji i dobiti utakmicu u Zagrebu, kaže Dalić.

Lovro Majer i Andrej Kramarić zabili su golove:

- Lovro je igrao dobro. Tražili smo ga da igra široko u prvom dijelu i da se zabada u sredinu. Kramarić i Ivanušec su se vratili nakon duge pauze, nemaju dovoljnu minutažu u klubovima i zato smo ih čuvali. Kramarić je bio dobar, zabio je. Ćinjenica je da mu više paše ova pozicija. Odigrao je dorbu utakmicu. Imamo rješenja i moramo biti zadovoljni, ali ne i uživati jer nismo još ništa napravili, poručio je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.