Zlatko Dalić: Vidjet ćemo što će biti u zadnjoj liniji, Joško je imao nekih pogrešaka na lijevoj strani

Subota, 18. studenog 2023. 21:15 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić: Vidjet ćemo što će biti u zadnjoj liniji, Joško je imao nekih pogrešaka na lijevoj strani

Hrvatska ima priliku izravno se plasirati na EP 2024 ako pobjedi Armeniju u Zagrebu u zadnjem kolu.

Epilog je to raspleta 9. kola u kojemu su Armenija i Wales remizirali (1:1), dok je Hvatska sigurno pobijedila (2:0) Latviju u Rigi.

- Čestitam dečkima na pobjedi. Zabili smo dva gola na početku, dobro smo otvorili utakmicu, s puno samopouzdanja i autoriteta. Trebali smo sve i prije riješiti. Imali smo malo rupa, ali sve smo priveli kraju i došli u situaciju koju smo priželjkivali. Vidjet ćemo što će biti u zadnjoj liniji. Danas su Erlić i Šutalo bili jako sigurni. Joško je imao nekih pogrešaka na lijevoj strani i nekoliko loših dodavanja. No, protivnik nas nije ugrozio, nije nam stvorio šansu. Bio sam malo ljut na poluvremenu. Vodiš 2:0 i malo se opustiš, a onda možeš primiti gol iz nekog prekida i zakomplicirati sve. Ne bih puno o ovome što je bilo. Moramo se okrenuti Armeniji i dobiti utakmicu u Zagrebu, kaže Dalić.

Lovro Majer i Andrej Kramarić zabili su golove:

- Lovro je igrao dobro. Tražili smo ga da igra široko u prvom dijelu i da se zabada u sredinu. Kramarić i Ivanušec su se vratili nakon duge pauze, nemaju dovoljnu minutažu u klubovima i zato smo ih čuvali. Kramarić je bio dobar, zabio je. Ćinjenica je da mu više paše ova pozicija. Odigrao je dorbu utakmicu. Imamo rješenja i moramo biti zadovoljni, ali ne i uživati jer nismo još ništa napravili, poručio je Dalić.