Kandidatura za EP: Jovanović poručio Šukeru da HNS od ove Vlade ne treba očekivati financijsku pomoć

Petak, 20. rujna 2013. 20:17 Napisao/la  SC

Ni ministarstvo, ni Vlada ne žele na sebe preuzimati nikakve financijske obveze u tom projektu, rekao je ministar Jovanović

Ministar Željko Jovanović podržao je kandidaturu HNS-a za domaćinstvo EP 2020. godine, ali je njegova podrška prilično suzdržana. U mandatu ove Vlade, HNS ne treba očekivati bilo kakvu financijsku pomoć kao što je najavio predsjednik HNS-a Davor Šuker:

- Nadamo se podršci Europske komisije i Vlade Republike Hrvatske u ostvarenju našeg sna o izgradnji nacionalnog stadiona kakav zaslužuje reprezentacija našeg rejtinga, kazao je Šuker.

- Ni ministarstvo, ni Vlada ne žele na sebe preuzimati nikakve financijske obveze u tom projektu. HNS će morati utvrditi interese gradova za obnovu ili gradnju stadiona i pronaći sponzore ili zainteresirane investitore, rekao je Jovanović koji ima svoj prijedlog:

- Zbog nogometne tradicije Splita, ali i potencijalnih turističkih rezultata, držim da bi najpovoljnije i najjeftinije rješenje bilo urediti stadion u Poljudu, koji bi bio sjajan za domaćinstvo ovakvog događaja, zaključuje Jovanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.