Marijan Pušnik: Dinamo je favorit, Rijeka je bolja momčad od nas...

Ponedjeljak, 08. kolovoza 2016. 00:34 Napisao/la  SC

Za hrvatsku ligu smo konkurentni, ali za Europu još uvijek nismo, kaže Pušnik nakon utakmice protiv Istre

Hajduk se lako (4:0) obračunao sa slabom Istrom u sastavu, koji je trener Marijan Pušnik vjerojatno igrao prvi i zadnji put poslao na teren:

- Momčad je prvi put igrala u ovakvom sastavu. Dvojio sam, znao sam da je to mač s dvije oštrice, sada je ispalo dobro. Momci su zaoštrili konkurenciju, zalaganje na treningu se isplati, tako se ulazi u momčad. Ako budem imao priliku ostati duže, gledat ćete još bolji Hajduk, kaže Pušnik, koji se okrenuo utakmici protiv Dinama:

- Nisam euforičan, čvrsto sam na zemlji. Znam u kojem sam gradu, svi se ovdje zapale brzo. Ali mjesta euforiji nema, Dinamo je favorit u ovoj utakmici, Rijeka je bolja momčad od nas, ali to ne znači da pred punim Poljudom nećemo igrati na pobjedu. Dinamo ima 5-6 vrlo klasnih i kvalitentih igrača koji mogu svakoga zaviti u crno. Mi ne možemo kupiti takve igrače, ali dižemo se. Nikad nisam pesimist, realan sam i svašta se može dogoditi u srijedu, sva tri znaka. Dinamo je favorit i to nije traženje alibija. Nama treba još puno toga, novih igrača, dizanja kvalitete... Za hrvatsku ligu smo konkurentni, ali za Europu još uvijek nismo, kaže Pušnik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.