Marijan Pušnik: Dinamo je favorit, Rijeka je bolja momčad od nas...

Ponedjeljak, 08. kolovoza 2016. 00:34 Napisao/la  SC

Za hrvatsku ligu smo konkurentni, ali za Europu još uvijek nismo, kaže Pušnik nakon utakmice protiv Istre

Hajduk se lako (4:0) obračunao sa slabom Istrom u sastavu, koji je trener Marijan Pušnik vjerojatno igrao prvi i zadnji put poslao na teren:

- Momčad je prvi put igrala u ovakvom sastavu. Dvojio sam, znao sam da je to mač s dvije oštrice, sada je ispalo dobro. Momci su zaoštrili konkurenciju, zalaganje na treningu se isplati, tako se ulazi u momčad. Ako budem imao priliku ostati duže, gledat ćete još bolji Hajduk, kaže Pušnik, koji se okrenuo utakmici protiv Dinama:

- Nisam euforičan, čvrsto sam na zemlji. Znam u kojem sam gradu, svi se ovdje zapale brzo. Ali mjesta euforiji nema, Dinamo je favorit u ovoj utakmici, Rijeka je bolja momčad od nas, ali to ne znači da pred punim Poljudom nećemo igrati na pobjedu. Dinamo ima 5-6 vrlo klasnih i kvalitentih igrača koji mogu svakoga zaviti u crno. Mi ne možemo kupiti takve igrače, ali dižemo se. Nikad nisam pesimist, realan sam i svašta se može dogoditi u srijedu, sva tri znaka. Dinamo je favorit i to nije traženje alibija. Nama treba još puno toga, novih igrača, dizanja kvalitete... Za hrvatsku ligu smo konkurentni, ali za Europu još uvijek nismo, kaže Pušnik.