Jan Lecjaks potpisao, Marijan Vlak tvrdi da će Dinamo iduće sezone biti bolji

Subota, 24. lipnja 2017. 13:04 Napisao/la  SC

Nitko drugi ne odlazi, nema najava, imamo unutarnje rezerve i moramo ih iskoristiti i moramo biti puno bolji nego prošle sezone, kaže Vlak


Jan Lecjaks novi je igrač Dinama, češki branič stigao je iz Young Boysa, potpisao je ugovor i predstavljen javnosti.

- Pratili smo ga nekoliko mjeseci, ja sam ga gledao četiri puta od nove godine, te smo odlučili dovesti ga jer će biti pojačanje i pomoći nam u ovoj sezoni kada ćemo opet imati velik broj utakmica, naročito u jesen. Dobili smo s njim što smo željeli, rekao je Marijan Vlak, sportski direktor i glavni skaut.

- Kad sam čuo da me Dinamo želi, bio sam sretan jer znam da je Dinamo najveći klub u Hrvatskoj i uvijek igra u skupini Lige prvaka ili Europske lige. Zato je to velika prilika za mene. Dinamo mi se prvi javio i bio je korektan, velik je klub, te ne želim špekulirati o ostalim ponudama. Iz Dinama sam znao alžirskog napadača, a onda sam na internetu potražio ostala imena, znam da ima hrvatskih reprezentativaca. Znam da je najveći derbi Dinamo - Hajduk i da je liga dobra. Igrao sam puno utakmica Europske lige i pretkola Lige prvaka i nadam se da mogu pomoći Dinamu da ostvari svoje ciljeve. Volim ići naprijed, brz sam, to mi je najveća prednost, i puno asistiram. Naravno da je ovo velik korak u mojoj karijeri jer Dinamo osvaja naslove, želi igrati u skupini Lige prvaka, kaže Lecjaks.

Češki branič za sada je jedino novo ime u Dinamu iz kojega su otišli Scildenfeld, Šitum, Machado i Goncalo:

- Nitko drugi ne odlazi, nema najava, imamo unutarnje rezerve i moramo ih iskoristiti i moramo biti puno bolji nego prošle sezone. Vratio se Fernandes, doveli smo Rrahmanija i Jana, željno iščekujemo Ademija, otišla su četvorica, ali bit ćemo jači i kvalitetniji nego lani. Samo da nas mimoiđu silne ozljede od lani i ovaj kadar može napraviti puno više, kaže Vlak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.