Snježana Pejčić: Giovanni je bio fantastičan, ja sam u trapu zaradila samo masnicu!

Utorak, 07. kolovoza 2012. 22:36 Napisao  Marko Babić

Giovanni je divna osoba, tako skroman, pošten, ugodan i drag. Probala sam pucati trap tjedan dana prije Londona. Zaboravili su mi reći da moram čvrsto prisloniti lice, pa sam zaradila masnicu, ispričala je kroz smijeh Pejčić

Snježana Pejčić vratila se u utorak u Hrvatsku sa streljačkom reprezentacijom. Razloga za slavlje bilo je napretek, Giovanni Cernogoraz donio je Hrvatskoj zlatno odličje u trapu, a cijela streljačka reprezentacija bodrila je skromnog dečka iz Novigrada.

- Mi strijelci uvijek iznenadimo sve, a uopće ne bi trebali biti iznenađeni. Giovanni me nije iznenadio, na kraju krajeva postao je prvak Europe mjesec dana prije Olimpijskih igara. Pucao je fantastično, gledala sam ga oba dana, i njega i Glasnovića, a u finalu sam mislila da će mi srce eksplodirati, rekla je Snježana Pejčić.

- Fantastično je odradio finale, i kao šlag na kraju u raspucavanju uzme zlato. Kralj! I divna je osoba, tako skroman, pošten, ugodan i drag. Veliku je stvar napravio, stvarno veliku. I zaslužio je, dodala je Snježana koja također ima razloga za zadovoljstvo petim mjestom u trostavu. Ipak, Snježana je ovoga puta podijelila svoja iskustva iz pucanja u trapu, disciplini u kojoj je Hrvatska dobila novog olimpijskog pobjednika.

- Probala sam pucati trap tjedan dana prije nego što smo otišli za London, zvali su me dećki iz reprezentacije. To je bilo zanimljivo. Pripremili su me na to da puška lupa u rame, ali su mi zaboravili reći da moram obraz čvrsto nasloniti na kundak. Pa sam ja to laganini, samo naslonila glavu, kao na svoju pušku. Nakon šest, sedam golubova me počeo boljeti obraz, a drugi dan sam imala masnicu divne smeđe boje, ustvrdila je Pejčić.

- Zeznuto ih je pogoditi. Dečki si mi puštali samo ravne, ali izlaze na 5 različitih strana, i ne znas koji je idući. Uspjela sam  pogoditi nekolicinu, i to čak dva zaredom, zaključila je Snježana Pejčić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.