TROFEJNI TRENER ODLUČIO

Ratko Rudić ostaje u hrvatskom vaterpolu

Ponedjeljak, 13. kolovoza 2012. 19:36 Napisao/la  SC

Moram se dogovoriti sa savezom,  objašnjava vlasnik 36 medalja

Najtrofejniji vaterpolski izbornik Ratko Rudić najavio je mogućnost ostanka za kormilom hrvatske reprezentacije! Iako je uoči odlaska na Olimpijske igre najavljivao kako će mu London biti posljednja akcija na klupi Hrvatske, Rudić je prilikom dočeka hrvatskih sportaša najavio da bi se na izborničkom mjestu Hrvatske i dalje mogao zadržati.

- Mislim da je moje mjesto u hrvatskom vaterpolu, bilo kao trenera ili u nekoj drugoj funkciji. U najboljim sam godinama, u punoj sam formi. Moram se dogovoriti sa savezom, ali ne bih imao nikakvih problema nastaviti dalje na izborničkom mjestu, objasnio je vaterpolski stručnjak koji je u bogatoj karijeri osvojio 36 izborničkih medalja. Sve je izglednija da će i 37. osvojiti kao izbornik Hrvatske.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.