OLIMPIJSKE IGRE

Bolt najbolji i na 200 metara, Rudishi svjetski rekord!

Četvrtak, 09. kolovoza 2012. 22:00 Napisao/la  SC

Bolt je uzeo drugo zlato u Londonu, David Rudisha osvojio zlato na 800 metara s novim svjetskim rekordom

 

 

 

Usain Bolt slavio je u utrci na 200 metara na Olimpijskim igrama u Londonu! Bolt je slavio s vremenom 19.32 sekundi pobijedivši glavnog konkurenta Yohana Blakea (19.44) i osvojivši tako drugo zlato u Londonu. Bolt je odjurio već na startu, Blake se dobro držao, ali nije imao snage da prestigne Bolta u samoj završnici. Jamajčani su pokorili konkurenciju, brončana medalja pripala je Warrenu Weiru (19.84) koji je poboljšao osobni rekord.

David Rudisha slavio je u utrci na 800 metara srušivši pritom svjetski rekord! Rudisha je slavio u vremenu 1:40.91 minute. Kenijski atletičar poboljšao je vlastiti rekord za jednu desetinku, a svih osam finalista ostvarilo je vlastite najbolje rezultate ove sezone. Nijel Amos iz Bocvane osvojioa je srebro  s vremenom 1:41.73 minute, dok je treći bio Kenijac Timothy Kitum.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.