OI Sandra Perković u prvom hicu bacila normu i izborila plasman u finale

Petak, 03. kolovoza 2012. 22:52 Napisao/la  SC

- Rukometaši su me zamolili da odmah osiguram finale i da im ne donosim stresne situacije  jer u subotu imaju važnu utakmicu, rekla je Sandra koja je bacila disk na 65,74 metara. Finale je na rasporedu u subotu od 20.30 sati

Sandra Perković očekivano se plasirala u finale diska na Olimpijskim igrama u Londonu! Već u prvom pokušaju Perković je bacila potrebnu normu ostvarivši rezultat 65,74 metara.

Sandra je nastupila u drugoj kvalifikacijskoj skupini, a njezin rezulat bio je ukupno treći iza  najbolje Kubanka Barrios bacila je (65,94) i Njemice Muller (65,89). Finale je na rasporedu u subotu od 20.30 sati

- Moram biti zadovoljna, norma je bila 63 metara, ja sam bacila preko 65 metara, rekla je Sandra Perković nakon kvalifikacija.

- Rukometaši su me zamolili da odmah osiguram finale i da im ne donosim stresne situacije  jer u subotu imaju važnu utakmicu. Bit će vatreno u finalu sutra. Najgore je odraditi kvalifikacije, nikada ih ne shvatim ozbiljno pa zna biti problema. Ako sve bude dobro vjerujem u medalju, zaključila je Sandra Perković.

Fotogalerija Sanjin Strukić/PIXSELL


 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.