OI Nedžad Mulabegović u kugli i Andras Haklits u kladivu bez finala

Petak, 03. kolovoza 2012. 12:27 Napisao/la  SC

Mulabegović je imao najduži hitac u drugoj seriji, ali 19,86 metara jednostavno nije bilo dovoljno

Nedžad Mulabegović, atletičar Kvarner Autotransa, nije se uspio plasirate u finale u bacanju kugle osvojivši 18. mjesto u kvalifikacijama, a finale je izborilo 12 najboljih natjecatelja. Mulabegović je imao najduži hitac u drugoj seriji, ali 19,86 metara jednostavno nije bilo dovoljno.

Za finale je trebalo baciti preko 20 metara, a najbolji hitac imao je Amerikanac Reese Hoffa s 21.36 metara, a kao posljednji je u finale ušao Ming-Huang Chang s 20.25 metara.

U finale se nije plasirao ni Andras Haklits koji je kladio bacio 70,61 metara što je bilo dovoljno za 18. mjesto u kvalifikacijskoj skupini A u kojoj je najbolji rezultat ostvario Japanac Koji Muroushi sa 78.48 metara. Inače, Haklits je u na OI u Pekingu osvojio deseto mjesto.

Fotogalerija Sanjin Strukić/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.