OI Michael Phelps oprostio se od plivanja 18 zlatnom medaljom: Nisam mogao suspregnuti suze

Nedjelja, 05. kolovoza 2012. 11:09 Napisao/la  SC

Phelps je u štafeti 4x100 mješovito osvojio je četvrtu zlatnu Olimpijsku medalju u Londonu, 18 olimpijsko zlato u karijeri i ukupno 22. olimpijsku medalje

 

 

 

 

Bila je to večer za pamćenje. Michael Phelps je u štafeti 4x100 mješovito osvojio je četvrtu zlatnu Olimpijsku medalju u Londonu, 18 olimpijsko zlato u karijeri i ukupno 22. olimpijsku medalju. Bila je to ujedno zadnja utrka za Amerikanca koji je najavio povlačenje iz plivanja nakon Londona.

- Nakon ove medalje osjetio sam kako su suze počele navirati. Pokušao sam se suspregnuti, ali nisam mogao. Jednostavno sam htio upiti ove posljednje trenutke, rekao je Michael Phelps.

- Uspio sam staviti točku na "i" i nema boljeg načina za završiti karijeru. SAD nikada nije izgubio utrku na OI u ovoj mješovitoj štafeti. Jednostavno smo plivali kako znamo, dodao je Phelps.

- Uvijek sam govorio da nikada neću plivati s 30 godina. Htio sam se povući prije te granice, to sam uvijek ponbavljao. Sretan sam jer se mogu osvrnuti na karijeru i vidjeti što sam sve dobro napravio. Sada je jednostavno došao trenutak da nastavim sa životom, zaključio je Michael Phelps.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.