OI: Ivan Kljaković Gašpić ponovo na trećem mjestu nakon sedmog i osmog plova

Četvrtak, 02. kolovoza 2012. 17:46 Napisao/la  SC

Splitski jedriličar osvojio je treće odnosno sedmo mjesto u sedmom i osmom plovu, i trenutno drži treće mjesto s četiri boda prednosti ispred  Francuza Jonathana Loberta

Ivan Kljaković Gašpić ponovo se nalazi na trećem mjestu klase Finn na Olimpijskim igrama. Splitski jedriličar osvojio je treće odnosno sedmo mjesto u sedmom i osmom plovu, i trenutno drži treće mjesto s četiri boda prednosti ispred  Francuza Jonathana Loberta.

Trenutno je u vodstvu Danac Jonas Hogh-Christensen s 14 bodova, ispred domaćeg aduta Bena Ainsliea koji ima 21 bod. Kljaković Gašpić je treći s 34 boda.

U petak su na rasporedu još dva plova, dok je utrka za medalje u nedjelju. U njoj nastupa deset najbolje plasiranih jedriličara i dijele se dvostruki bodovi.

U klasi 470 europski prvaci Šime Fantela i Igor Marenić nisu dobro krenuli te u ukupnom poretku drže deseto mjesto nakon devetog i 13. mjesta u prva dva plova.

U klasi 49er Pavle Kostov i Petar Cupać drža 16. mjesto, nakon 17. odnosno četvrtog mjesta u dva plova.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.