OI: Bojan Jovanović poražen od Meksikanca Gomeza na otvaranju turnira u floretu

Utorak, 31. srpnja 2012. 12:03 Napisao/la  SC

Hrvatski predstavnik uspio je mini serijom 3:0 stići do 14:13 i trebao mu je jedan poen do pobjede ili je morao izdržati četrdesetak sekundi do isteka vremena, ali Gomez je uspio preokrenuti

 

 

 

Hrvatski predstavnik u mačevanju Bojan Jovanović zaustavljen je u prvom kolu u disciplini floret. Uspješniji je bio Meksikanac Gomez  s 15:14, a do pobjede je stigao u minuti produžetka. Jovanović je odlično otvorio nastup, imao je vodstvo 9:4, ali uporni Meksikanac se polako vraćao u ogled, te je u jednom trenutku došao na dva poena do pobjede (13:11).

Hrvatski predstavnik uspio je mini serijom 3:0 stići do 14:13 i trebao mu je jedan poen do pobjede ili je morao izdržati četrdesetak sekundi do isteka vremena. Gomez je napao i izborio produžetak u kojem je stigao do pobjede.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.