OI: Sedam kamerunskih sportaša pobjeglo iz Olimpijskog sela i odlučilo ostati u Europi

Srijeda, 08. kolovoza 2012. 09:54 Napisao/la  SC

Pet boksača, plivač i jedna nogometašica odlučili su ostati u Europi zbog ekonomskih razloga. Svi imaju vize koje im dopuštaju boravak u Velikoj Britaniji do studenog 2012.

Sedam kamerunskih sportaša nestalo je s Olimpijskih igara u Londonu, objavilo je kamerunsko ministarstvo sporta i obrazovanja. Ono što se nagađalo nekoliko dana napokon je dobilo potvrdu u priopćenju Kamerunskog olimpijskog odbora - pet boksača, plivač i jedna nogometašica napustili su Olimpijsko selo, odlučivši ostati u Europi zbog ekonomskih razloga.

Prva je pobjegla vratarka ženske nogometne reprezentacije Drusille Ngako, a nekoliko dana kasnije isto su napravili plivač Paul Ekane Edingue, te boksači Thomas Essomba, Christian Donfack Adjoufack, Abdon Mewoli, Blaise Yepmou Mendouo i Serge Ambomo koji su iz Olimpijskog sela pobjegli u nedjelju. Šef Kamerunskog olimpijskog odbora David Ojong je objasnio kako svi imaju vize koje im dopuštaju boravak u Velikoj Britaniji do studenog 2012.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.