MAĐARI NISU IMALI ŠANSE

OI Hrvatski rukometaši osvojili brončanu medalju

Nedjelja, 12. kolovoza 2012. 13:43 Napisao/la  SC

Mađarska - Hrvatska 26:33 (14:19). Hrvatski rukometaši odradili s Mađarima lakši trening

Olimpijske igre, utakmica za 3. mjesto

MAĐARSKA – HRVATSKA 26:33 (14:19)

Basketball Arena. Suci: Horacek i Novotny (obojica Češka)

Mađarska: Ilyes , Csaszar, Mocsai, Ivancsik 2, Harsany 7, Putics 5, Fazekas, Mikler, Laluska, Nagy 6, Vadkerti 1, Zubai 3, Schuch, Lekai 2.

Hrvatska: Losert, Balić, Duvnjak 5, Lacković 8, Kopljar 3, Vori 2, Gojun, Horvat, Vuković 1, Bičanić, Bunitć 1, Alilović, Štrlek  5, Čupić 8.

Sedmerci: Mađarska 2 (2), Hrvatska 1 (1) . Isključenja: Mađarska 8, Hrvatska 6 minuta .

 

Hrvatska muška rukometna reprezentacija pobijedila je reprezentaciju Mađarske te osvojila brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu. Hrvatski rukometaši prema očekivanju odradili su s Mađarima tek lakši trening što je samo potvrdilo priče o tome da je polufinalna utakmica s Francuzima bila finale prije finala.

Izbornik Slavko Goluža tako je došao do svoje druge bronce na klupi Hrvatske, Kaubojima je baš kao i u Srbiji nedostajala dobra predstava u polufinalu za kojom će se žaliti, no bronca s olimpijskih igara veliki je rezultat bez obzira što su rukometaši sanjali treće olimpijsko zlato.

Utakmica za treće mjesto bila je neizvjesna tek u prvih desetak minuta nakon kojih je hrvatska kvaliteta izašla na vidjelo, Mađari nisu imali šansi, to smo znali i prije početka ove utakmice. Do kraja prvog poluvremena Hrvatska je imala već velikih pet pogodaka razlike, u drugom se nastavila dobra igra, a Manuel Štrlek u 53. Minuti zabio je za najveću prednost od devet pogodaka razlike.

Najefikasniji u hrvatskim redovima bili su Blaženko Lacković i Ivan Čupić sa po osam postignutih pogodaka.

Fotogalerija: Pixsell

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.