Pogledajte doček zlatnog olimpijca, Giovanni Cernogoraz doputovao u Hrvatsku

Utorak, 07. kolovoza 2012. 15:40 Napisao/la  SC

Bio sam miran kada je bilo najvažnije. U trenutku kada sam shvatio da imam zlato jednostavno sam se rasplakao, izjavio je Cernogoraz prilikom svečanog dočeka

Malo iza 14 sati u utorak je u zračnu luku Pleso sletjela skupina hrvatskih olimpijaca među kojima je bio i Giovanni Cernogoraz, zlatni hrvatski strijelac u disciplini trap. Uz zlatnog Cernogorza iz Londona su doputovali i ostali članovi hrvatske streljačke ekspedicije, Anton Glasnović, Bojan Đurković, Snježana Pejčić, te njihovi treneri, kao i stolnotenisačica Yuan Tian.

- Ostvario sam povijesni rezultat za mene ali i za hrvatski streljački sport. Nadam se da će ovo biti poticaj za mnoge da se počnu baviti streljaštvom. Znao samo da ako u finalu pogodim 24 od 25 pokušaja imam medalju. No, zlatu se nisam niti u snu nadao. Bio sam miran kada je bilo najvažnije. U trenutku kada sam shvatio da imam zlato jednostavno sam se rasplakao, izjavio je Cernogoraz prilikom svečanog dočeka u VIP salonu zagrebačke zračne luke.

Crnogoraz se potom uputio na svečani doček u Veliku Goricu, budući da je član tamošnjeg Streljačkog društva Gord.

Fotogalerija  Željko Lukunić/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.