NAJAVA SEZONE

VK Primorje na otvorenom bazenu predstavio momčad

Ponedjeljak, 03. listopada 2022. 20:23 Napisao  I. V.

Momčad se gledateljima prvo predstavila uz rub bazena, a kasnije u bazenu tijekom utakmice s njemačkim prvakom iz Hannovera

VK  Primorje na otvorenom bazenu predstavio momčad

U ponedjeljak je VK Primorje na otvorenom bazenu na Kantridi upriličio atraktivno predstavljanje nove momčadi, koja se gledateljima prvo predstavila uz rub bazena, a kasnije u bazenu tijekom utakmice s njemačkim prvakom iz Hannovera.

Primorje se ove godine pojačalo s dvojicom bivših igrača Hannovera, povratnikom Petrom Muslimom i Darkom Brguljanom, novi igrači postali su Turčin Kaan Oguzcan (Galatasaray), Nizozemac Kas te Riele (Polar Bears) i Slovenac Jaša Kadivec (Triglav Kranj).

- Jasno da ove sezone očekujemo pomak, nadam se da ćemo ispuniti očekivanja, kazao je trener Igor Hinić, koji nikada nije vodio jaču momčad Primorja, koju je u iskonskom vaterpolskom ambijentu predstavio Joso Krmpotić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.