POVRATAK U BUDUĆNOST

Sukno: Prema Pro Reccu nemam nikakve obveze!

Utorak, 21. svibnja 2013. 22:19 Napisao  I. V.

Ja odlučujem o svojoj karijeri, kaže Sando Sukno

Sandro Sukno je bogomdani tip igrača koji izrazito fizikalnoj igri poput vaterpola daje suptilan i lucidan smisao. Sukno nije bio najbolji igrač finalne serije prvenstva Hrvatske, takva priznanja najčešće pripadaju igračima poput  Mihe Boškovića. I kada nije najbolji, Sukno je igrač zbog kojega se dolazi na vaterpolske utakmice. Jasno da igrača koji nepredvidljivim potezima prolazi kroz svaku obranu na svijetu, želi svaka momčad. Posebice najbolja momčad na svijetu kakva je bila Pro Reccova prije nego što je Gabriele Volpi odlučio privremeno otići iz vaterpola.

 

Čim je Volpi odlučio da se vraća u Pro Recco, Sukno je odmah ponovo postao igrač talijanskog kluba iz kojega je nakon OI u Londonu došao u Primorje. Tko u ovom trenutku odlučuje o Suknovoj sudbini?

 

- Ja odlučujem! Ja sam odlučio svojedobno da ću otići u Pro Recco i Primorje, nitko ne upravlja sa mnom! Biram sredine koje su bitne za napredak moje karijere, da igram što više jakih utakmica. Naravno da je i zarada bitna, svi igramo da bismo nešto zaradili i osigurali egzistenciju, kaže Sukno.

 

Prema Pro Reccu nemate nikakve obveze?

 

- Ne, sve smo riješili oko Nove godine i ja se ne moram vratiti u Pro Recco. Jasno da Volpijevim povratkom Pro Recco opet slaže jaku momčad. U tom se kontekstu spominje i moje ime, ali nema u tome ništa konkretnog. Za sada nema naznaka da se vraćam u Pro Recco, zaključuje Sukno.

 

Da ni bi bilo zabune, to što Sukno ne ide u Pro Recco ne znači da će ostati u Primorju!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.