SANDRO SUKNO PORUČUJE

Dubrovčani se vesele, ali ne znam zašto

Nedjelja, 03. ožujka 2013. 21:55 Napisao/la  Ivan Milatić

- Sudački kriterij bio je više borba nego vaterpolo. Za gledatelje nije bila lijepa utakmica, rekao je Sukno

Iako je ovo bila možda i najlošija utakmica Sandra Sukna od dolaska u Rijeku, dubrovački vaterpolist dao je svoj doprinos.

- Ostvarili smo ono po što smo došli. Istina,  nitko ne voli gubiti, ali ovaj poraz je sladak. Sačuvali smo startnu jedinicu za doigravanje u Jadranskoj ligi i hrvatskom prvenstvu.  To je ono po što smo došli, rekao je Sukno.

Prvi put Sandro je došao igrati kući pod kapicom Primorja. Kako je bilo igrati doma?

- Uvijek je lijepo doći doma, a posebno me vesele pune tribine bazena u Gružu jer sam uvjeren da je dosta ljudi došlo ovdje i zbog Primorja, što znači da radimo dobar posao, rekao je Sukno.

Primorje je u 24 minute Jug svelo na dva pogotka i 13 minuta bez postignutog gola.

- Od samog početka tupili smo isto: obrana, obrana, obrana. Sve počiva na obrani pa možemo biti zadovoljni s tim dijelom igre. Istina, dvaput smo kiksali u zadnjoj četvrtini i dozvolili smo im kontre. Mi smo ih vratili u utakmicu, ali to im je nije bilo dovoljno. Vesele se, a ne znam zašto. Možda jedino zato jer su nas uspjeli napokon pobijediti u četvrtom pokušaju, rekao je vaterpolist Primorja.

- Sudački kriterij bio je više borba nego vaterpolo. Za gledatelje nije bila lijepa utakmica. Puno je ljepša bila ona u Zagrbeu ili na Kantridi. Suci nam nisu dali niti plivati. Bez obzira na to, sve u svemu zadovoljan sam onim što smo ostvarili, zaključio je Sandro Sukno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.