SANDRO SUKNO DEMANTIRA

Da je Jug u pravu ne bi sve ovo izlazilo u javnost

Četvrtak, 16. kolovoza 2012. 19:25 Napisao/la  SC

Budući da nemaju nikakva prava  počeli su okretati javnost protiv obitelji Sukno, kaže Sandro

 Sandro Sukno i Goran Sukno, sin i otac, sadašnjost i prošlost dubrovačkog vaterpola putem Dubrovačke televizije obratili su se javnosti po pitanju odlaska Sandra u redove Primorja EB i činjenice da se nije pojavio na dočeku zlatnih vaterpolista na Stradunu.

Goran Sukno: Ostala je gorčina
Goran Sukno, Sandrov otac nije mogao suspregnuti suze.
- Ostala je jedna gorčina naročito meni u odnosu na Sandra koji nije uspio proslaviti u Gradu..., rekao je Goran Sukno.

- Jedno je kada ti čestitaju premijer ili predsjednik, a nešto posve drugo kad te dočekuje cijeli Dubrovnik. Pola noći sam plakao što nisam bio na Stradunu, rekao je Sandro Sukno za Dubrovačku televiziju potvrdivši da na Stradun nije došao jer je uprava kluba zatražila ostavku njegova oca Gorana Sukna budući da je njegov sin potpisao za glavnog konkurenta.

Sukno se ispričao jer nije bio na Stradunu, a pokušao je pojasniti cijelu situaciju oko sporne klauzule u ugovoru prema kojoj se trebao vratiti u Jug nakon odlaska iz Pro Recca.

- Na ugovoru je potpis bivšeg predsjednika Gorana Hrnića. S njim sam dogovarao uvjete kada sam odlazio u Pro Recco. U ugovoru piše da se u Jug moram javiti nakon tri godine, a tri godine nisu još prošle. Da je Jug u pravu to ne bi ni izlazilo u javnost već bi oni to dali na sud i morao bih doći u Jug i igrati za njega. Budući da nemaju nikakva prava da me prisile da se vratim u Jug počeli su okretati javnost protiv obitelji Sukno, zaključio je Sandro Sukno za Dubrovačku televiziju potvrdivši da će bez obzira na sve iduće sezone igrati za Primorje EB.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.