Volvo Kup: Hrvatski vaterpolisti na turniru u Budimpešti krenuli pobjedom protiv Kanade

Petak, 13. veljače 2015. 17:53 Napisao/la  SC

Susret 1. kola: Hrvatska - Kanada 11:5 (3:1, 1:1, 4:2, 3:1)

Na otvaranju Volvo Kupa u Budimpešti hrvatski vaterpolo reprezentativci svladali su Kanadu rezultatom 11:5. Maro Joković postigao je četiri pgotka, dva je dodao Sandro Sukno a po jednom su zabijali Visković, Lončar, Goreta, Dobud i Obradović. Barakude su otvorilesusret s tri pogotka prednosti golovima Jokovića, Sukna i Dobuda, Kanađani su smanjili golom Conwaya. Do poluvremena su golove izmjenili centri, mladostaš Lončar i Jugov Bicari s druge strane.

Hrvatska je ogled privela kraju uvjerljivom pobjedom, u subotu je od 19 sati na rasporedu ogled za prvo mjesto na turniru protiv domaćina Mađara. S reprezentacijom Kanade hrvatski će vaterpolisti odmjeriti snage na Svjetskom prvenstvu u Kazanu narednog ljeta.

Volvo Cup - 1. kolo

HRVATSKA - KANADA 11:5 (3:1, 1:1, 4:2, 3:1)

HRVATSKA: Pavić, Macan, Visković 1, Lončar 1, Joković 4, Buljubašić, Goreta 1, Bušlje, Sukno 2, Dobud 1, Obradović 1, Bijač

KANADA: Aleksic, Kappos, Vikalo, Constantin-Bicari 1, Capins, Robinson 2, Taschereau 1, Graham, Radojcic, Conway 1, Torakis, Mcelroy, Halasian

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.