Vaterpolska reprezentacija završila priprema u Zagrebu pobjedom protiv Mađarske

Srijeda, 30. prosinca 2015. 17:57 Napisao/la  SC

Nakon dvodnevnog odmora, reprezentacija se 1. siječnja okuplja u Dubrovniku, gdje će igrati pripremni turnir


Vaterpolska reprezentacija završila je pripreme u Zagrebu. Posljednjih nekoliko dana Hrvatska je trenirala s reprezentacijom Mađarske, koju je u prijateljskoj utakmici pobijedila rezultatom 14:10.

Nakon dvodnevnog odmora, reprezentacija se 1. siječnja okuplja u Dubrovniku, gdje će igrati pripremni turnir na kojem, uz Hrvatsku, sudjeluju i reprezentacije Bazila, Crne Gore i Njemačke.

- Nakon Amerike, gdje smo napravili najveći dio posla, završili smo i drugi dio priprema. Ova tri dana u Zagrebu smo, nadam se, jako dobro iskoristili da neke stvari koje smo radili u Americi dovedemo do jednog višeg nivoa. Imalo smo odličnog sparing partnera u reprezentaciji Mađarske, fenomenalnoj momčadi iz vrha svjetskog vaterpola. Zaista, ovim dijelom priprema mogu biti itekako zadovoljan. Nažalost, te ozljede koje nas prate su nekako poremetile mir u reprezentaciji, ali što je - tu je. Ostali smo bez dva izuzetno važna igrača koji su nam puno značili u igri. Idemo u Beograd s 13 igrača koji će biti najbolji u ovom trenutku za hrvatsku reprezentaciju!. Već 1. siječnja navečer okupljamo se u Dubrovniku. Slijedi završni dio priprema, turnir s reprezentacijama Crne Gore, Njemačke i Brazila. Nadam se da ćemo sve stvari koje možemo u tom kratkom periodu napraviti dovesti do još višeg nivoa te da ćemo Europsko prvenstvo dočekati spremni. Idemo s određenim ambicijama; želja je uvijek hrvatske reprezentacije pokušati ući u borbu za medalju. Bez obzira na silne probleme, mislim da imamo jednu dobru atmosferu. Ja sam umjereni optimist, kaže izbornik Ivica Tucak.


Raspored utakmica na pripremnom turniru u Dubrovniku:
4. 1. 2016. / ponedjeljak
17:00 h Njemačka – Crna Gora
18:20 h Hrvatska - Brazil

5. 1. 2016. / utorak
11:00 h Crna Gora - Brazil
12:20 h Hrvatska - Njemačka

5. 1. 2016. / utorak
17:00 h Njemačka – Brazil
18:20 h Hrvatska – Crna Gora


Hrvatski vaterpolski savez u suradnji s partnerskom agencijom BTravel organizira odlazak na otvorenje Europskog prvenstva i prvu utakmicu Hrvatske reprezentacije u Beogradu, 10. na 11. siječnja 2016.

Aranžman uključuje organizirani prijevoz, smještaj i ulaznice za Kombank arenu, gdje ćemo podržati Barakude na otvaranju, ali isto tako i žensku reprezentaciju u prvoj utakmici protiv Španjolki.

Cijena aranžmana je 950 kuna. Više informacija možete pronaći na web stranici www.btravel.pro . Generalni sponzor Hrvatske vaterpolske reprezentacije je HEP.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.