Zlatni vaterpolisti ponovo u akciji, novi izbornik Tucak za Crnu Goru pozvao 18 igrača

Srijeda, 24. listopada 2012. 11:04 Napisao/la  SC

Ova je utakmica za nas posebno emotivna. Pozivam sve ljubitelje sporta da nas u srijedu 31. listopada podrže u teškoj utakmici protiv vječnog rivala Crne Gore,  poručio je  Sandro Sukno

Hrvatski vaterpolski reprezentativci prvi put nakon osvajanja zlatne Olimpijske medalje u Londonu u srijedu 31. listopada u 16.45 sati na zagrebačkoj Mladosti dočekuju velikog rivala Crnu Goru u lovu na Svjetsku ligu. Pod vodstvom novog izbornika, Ivice Tucka, pomlađena hrvatska reprezentacija pokušat će obraniti naslov prošlogodišnjeg prvaka Fina Svjetske lige, a upravo će ova utkamica biti jedna o ključnih u borbi za prvo mjesto u skupini koje vodi u daljnji krug natjecanja.

- Ova je utakmica za nas posebno emotivna. Prva je utakmica nakon osvajanja Zlatne Olimpijske medalje i dobrom igrom želimo zahvaliti svima na velikoj podršci koju smo imali tijekom Olimpijade. Pozivam sve ljubitelje sporta da nas podrže u srijedu u teškoj utakmici protiv vječnog rivala Crne Gore,  poručio je navijačima hrvatski reprezentativac Sandro Sukno.

Novi izbornik Ivica Tucak na pripreme za utakmicu protiv Crne Gore pozvao je slijedeće igrače od kojih će trinaest njih biti odabrani kako za ovu, tako i za utakmicu koja se 03. studenog igra u Istanbulu protiv Turske. Igrači: golmani – Pavić, Bijač i Jelovina, centri – Dobud, Paškvalin i Krapić, bekovi – Bušlje, Buljubašić, Lončar i Macan, te vanjski igrači – Joković, Obradović, Šetka, Milaković, Sukno, Muslim, Vukičević i Bukić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.