Svjetski prvaci u Zagrebu, hrvatski vaterpolisti na Trgu bana Jeličića

Nedjelja, 30. srpnja 2017. 19:29 Napisao/la  SC

Oko 18.30 sati u autobusu bez krova na središnji zagrebački trg stiglo je trinaest najboljih igrača na svijetu

Hrvatski vaterpolisti dočekani su na Trgu bana Jelačića kao što priliči svjetskim prvacima.

 Oko 18.30 sati u autobusu bez krova na središnji zagrebački trg stiglo je trinaest najboljih igrača na svijetu, koji su  predvođeni izbornikom Ivicom Tuckom i njegovim stručnim stožerom pokorili svijet na SP-u Budimpešti.
 
 Prvi je pozornicu simbolično izašao predsjednik Predrag Sloboda, zadnji se popeo Tucak...
 
 Program je vodio Dubravko Šimenc, na pozornici slavljenicima su se pridružili Milan Bandić, Janica Kostelić, Ratko Rudić, Josip Pavić
 
- Stvarno smo osjećali vašu podršku i to nam je dalo dodatnu snagu u trenucima kada je bilo najteže. Pobijedili smo sve najbolje momčadi svijeta i zaslužili ovu pobjedu, kazao je kapetan Sukno.

- Oduševljeni smo ovim dočekom i hvala vam na tome. Ako smo vas barem na trenutak ili djelić sekunde učinili sretnijim negoli ste to bili jučer, onda smo i mi sretni, rekao je Tucak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.