Svjetski kup: Hrvatski vaterpolisti u polufinalu igraju protiv Srbije, Petar Muslim potopio Crnu Goru

Petak, 22. kolovoza 2014. 16:10 Napisao/la  SC

Četvrtfinale: Hrvatska - Crna Gora 6:3

Pomlađena hrvatska vaterpolska reprezentacija izborila je polufinale FINA Svjetskog kupa proiv Srbije, pobjedivši u petak Crnu Goru rezultatom 6:5. Najbolji strijelac Hrvatske bio je Petar Muslim s tri gola, dok su po gol dali Ivan Buljubašić, Anđelo Šetka i Marko Macan.

- Bila je ovo teška i tvrda utakmica kakvu smo i očekivali. U prvu četvrtinu ušli smo loše, no uspjeli smo uspostaviti našu igru; vodili smo 6:3, no pred kraj smo umalo doveli pobjedu u pitanje! Što smo željeli, to smo i ostvarili: ušli smo u borbu za medalju! Momci su dali maksimum u ovom trenutku, napravljen je i korak više nego što smo očekivali, kaže izbornik Ivica Tucak.

- Ovo je naš veliki uspjeh koji, iskreno, nismo očekivali. Nadamo se ulasku u finale, izjavio je Petar Muslim.


Za Hrvatsku u Almatyu igraju: golmani Marko Bijač i Ivan Marcelić, Ivan Buljubašić, Kristijan Milaković, Ivan Milaković, Marino Divković, Marko Macan, Duje Živković, Ante Visković, Luka Bukić, Anđelo Šetka, Ante Vukičević i Petar Muslim.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.