Svjetski kup u vaterpolu: Hrvatska izgubila od Srbije u polufinalu, protiv SAD-a za treće mjesto

Subota, 23. kolovoza 2014. 16:50 Napisao/la  SC
Polufinale: Hrvatska - Srbija 4:7 (1:2, 0:2, 1:3, 2:0). Hrvatska utakmicu za treće mjesto igra u nedjelju protiv SAD-a u 9.50 po hrvatskom vremenu

Pomlađena hrvatska vaterpolska reprezentacija igrat će za treće mjesto na FINA Svjetskom kupu koji se igra u Almatyu u Kazahstanu. U današnjoj polufinalnoj utakmici izgubili su od reprezentacije Srbije rezultatom 4:7. Srbija je prvu četvrtinu dobila rezultatom 2:1, drugu 2:0, treću su dobili s 3:1, a posljednju je dobila Hrvatska 2:0. Za Hrvatsku je tri gola dao Duje Živković, a jedan Kristijan Milaković.

- Zaslužena pobjeda Srbije, bili su bolji i spremniji od nas. Napravit ćemo sve da sutra pokušamo osvojiti broncu u teškoj utakmici koja nas čeka protiv Amerike, koja je ovdje u punom sastavu,  izjavio je izbornik Ivica Tucak.
 
Hrvatska utakmicu za treće mjesto igra u nedjelju protiv SAD-a u 9.50 po hrvatskom vremenu. Za Hrvatsku u Almatyu igraju: golmani Marko Bijač i Ivan Marcelić, Ivan Buljubašić, Kristijan Milaković, Ivan Milaković, Marino Divković, Marko Macan, Duje Živković, Ante Visković, Luka Bukić, Anđelo Šetka, Ante Vukičević i Petar Muslim.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.