SVJETSKA LIGA

Hrvatski vaterpolisti izgubili od Crne Gore

Subota, 02. veljače 2013. 20:36 Napisao/la  SC

Utakmica 4. kola Svjetske lige: Crna Gora - Hrvatska 6:5 (1:1, 1:1, 3:0, 0:2)

 

Svjetska liga - 4. kolo

CRNA GORA - HRVATSKA 6:5

Suci: Borell (Španjolska) i Naumov (Rusija).

CRNA GORA: Lazović, Brguljan 1, Pasković, Petrović 1, Latinović, Popović, Drašković, Sekulić 1, Ivović 2, Mišić, Klikovac, Jokić 1, Šćepanović.

HRVATSKA: Pavić, Lončar, Paškvalin, Marković, Joković 1, Buljubašić, Muslim, Bušlje, Sukno 1, Dobud, Šetka 1, Obradović 2, Bijač.

Igrač više: Crna Gora 6 (1), Hrvatska 9 (2).

Vaterpolisti Hrvatske poraženi su na gostovanju od Crne Gore čime su ujedno izgubili šansu za obranu naslova kojega su lani osvojili. Na završni turnir putuje Crna Gora koja je Hrvatsku svladala u Zagrebu 13:10 i sada na domaćem terenu.

Crna Gora je pitanje pobjednika riješila u trećoj četvrtini koju je dobila 3:0, projektili Luke Sekulića i Miljana Popovića donijeli su 5:2. Izabranici ivice Tucka pokušavali su se vratiti u igru, ali nije išlo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.