SP u vaterpolu: Ivica Tucak objavio popis putnika za Rusiju, otpala dvojica igrača Primorja

Srijeda, 22. srpnja 2015. 17:07 Napisao/la  SC

 Ivan Buljubašić i Ante Vukičević otpali s popisa

Izbornik reprezentacije Ivica Tucak objavio je imena igrača koji će igrati za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u ruskom Kazanju. Na popisu su: Josip Pavić, Damir Burić, Antonio Petković, Luka Lončar, Maro Joković, Luka Bukić, Petar Muslim, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Fran Paškvalin, Anđelo Šetka, Paulo Obradović i Marko Bijač. S popisa zadnji su otpali dvojica igrača Primorja, Ivan Buljubašić i Ante Vukičević.

- Pripreme su prošle onako kako smo planirali, napravili smo sve zacrtano. Izuzetno sam zadovoljan, s obzirom na to da smo radili u nenormalnim vremenskim uvjetima. Igrači su odradili maksimalno svoj dio posla i opća fizička priprema, koja je temelj ostvarivanja dobrog rezultata, u ovom je trenutku na visokoj razini, izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Hrvatska reprezentacija u Kazanj putuje u petak, 24. srpnja. FINA Svjetsko prvenstvo traje od 24. srpnja do 9. kolovoza, a muški vaterpolski turnir igra se od 27. srpnja do 8. kolovoza 2015.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.