SP u vaterpolu: Hrvatska u četvrtak igra protiv Mađarske, počinje podjela medalja

Četvrtak, 01. kolovoza 2013. 12:49 Napisao/la  SC

Polufinalna utakmica (20.15): Hrvatska - Mađarska

Na SP-u počinje podjela medalja, hrvatski vaterpolisti u četvrtak od 20.15 sati igraju polufinalu utakmicu protiv Mađarske. U utakmica u kojoj nema tajni jedina nepoznanica je psihotjelesno stanje hrvatskih igrača nakon dramatične utakmice protiv Australije u četvrtfinalu. Hrvatska je prošla pobjedom u produžecima unatoč slaboj igri.

 

Nama više odgovara Mađarska od Australije, koliko god to zvučalo čudno. Protiv mađarske točno znamo otkud prijeti opasnost, iako je ovo drugačija mađarska reprezentacija u odnosu na onu prethodnu. Njihova početna postava izaziva respekt, ali u našem sastavi igraju sedmorica igrača koji su igrali na OI u Londonu. Odlučni smo i umjereni optimisti, tako ćemo ući u utakmicu. Napokon igramo u večernjem terminu, kaže izbornik Ivica Tucak.

 

 

Mađare smo prvi put gledali uoči utakmice, čini mi se da imaju slabiju obranu. Naša jaka obrana i neki lagani gol, to je formula uspjeha, kaže Sandro Sukno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.