Sandro Sukno u utorak počinje lagano trenirati, liječnički nalazi potiču optimizam

Utorak, 25. ožujka 2014. 00:26 Napisao/la  Patrik Mršnik

Prema realnim procjenama  trener Ivan Asić u završnici sezone mogao bi računati na ponajboljeg igrača na svijetu

Dobre vijesti dolaze iz medicinske službe koja u posljednjim tjednima prati zdravstveno stanje Sandra Sukna. Dubrovački vaterpolist vraća se u Rijeku i počinje lagano trenirati. U klubu se nadaju da bi Sandro u mjesecu travnju mogao biti potpuno spreman za najveće dosege, što znači da bi trener Ivan Asić u završnici sezone mogao računati na ponajboljega igrača na svijetu.

Sukno je obolio od mononukleoze, ali su liječnički nalazi puno bolji nego što se očekivalo. Njegov organizam još uvijek nije spreman za najveće napore, bolest je takve naravi da iziskuje oprez. Sukno će trenirati po posebnom programu pod liječničkim nazorom, intenzitet treninga ovisi o njegovim reakcijama. Prognoze nisu zahvalne, ali spremni Sukno u završnici Lige prvaka, prvenstva Hrvatske i Jadranske lige znači jako puno za klupske ambicije

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.