Sandro Sukno na popisu putnika za OI, Ivica Tucak pomilovao ponajboljega igrača na svijetu

Četvrtak, 09. lipnja 2016. 14:58 Napisao/la  SC

Sukno je početkom travnjak suspendiran zajedno s Paolom Obradovićem i Franom Paškvalinom


Sandro Sukno našao se na popisu izbornika Ivice Tucka, ponajbolji igrač na svijetu igrat će za reprezentaciju na OI u Brazilu.

Izbornik vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis reprezentativaca na kojemu su: Josip Pavić, Marko Bijač, Ivan Marcelić, Andro Bušlje, Damir Burić, Ivan Milaković, Ivan Buljubašić, Marko Macan, Luka Lončar, Ivan Krapić, Boris Pavlović, Maro Joković, Anđelo Šetka, Antonio Petković, Loren Fatović, Petar Muslim, Luka Bukić, Sandro Sukno i Ante Vukičević.

Sukno je pomilovan nakon suspenzije objavljene početkom travnja, kada je zajedno s Paolom Obradovićem i Franom Paškvalinom tijekom radnoga dana prekočio jutarnji trening, zajednički ručak, gostovanja na radiju, HTV-u i ostalim televizijama, kao što je glasilo službeno objašnjenje.

Tucak je tada sa 66-postotnom sigurnošću izjavio da spomenuta trojica igrača neće igrati na OI. Sukno je pozvan, Obradovića i Paškvalina nije pozvao.

Obradović odmara zajedno s reprezentativcima Juga, koji se pripremama priključuju 12. lipnja u Šibeniku. Možda se do tada Tucak još malo predomisli zbog dobrobiti hrvatskog vaterpola.

- Naša je želja na Olimpijskim igrama uključiti se u borbu za medalju, put je izuzetno težak kako nama tako i drugima. Mislim da imamo dobru reprezentaciju i ako sve odradimo najbolje što možemo vjerujem da se možemo nadati uspješnom rezultatu, kaže Ivica Tucak kojemu će pomagati članovi stručnog stožera Ivan Asić, Pero Kuterovac, Igor Pezelj, Damir Luketić, Petar Coce i Renata Barić.

Na predstavljanju nadolazećih aktivnosti dopredsjednik HVS-a Perica Bukić i član Uprave tvrtke Deltron Ivica Bašić potpisali su ugovor o sponzorstvu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.