Reprezentativna obveza: Šestero Primorjaša umjesto slavlja otputovali za Mađarsku

Ponedjeljak, 14. travnja 2014. 12:42 Napisao  Patrik Mršnik

 Izbornik Ivica Tucak nije želio izostaviti najjače snage Primorja, Juga i Mladosti za susret protiv Mađarske

Nije bilo vremena za slavlje nakon podignutog trofeja Jadranske lige u nedjelju u Zadru. To jest, slaviti su mogli samo oni koji nisu bili pozvani za reprezentativna okupljanja kroz tjedan u sklopu Svjetske lige. Ta je čast dopala Paula Obradovića, Petra Muslima, Ivana Buljubašića i kapetana Primorjaša Ivana Krapića, a njih će četvero već u utorak od 19 sati u Pečuhu odigrati susret šestog kola toga natjecanja protiv Mađara čije će boje braniti braća Daniel i Denes Varga. 

Iako utakmica dvaju ponajboljih reprezentacija svijeta nema rezultatski značaj, budući da su Mađari već otprije osigurali prvo mjesto u skupini B i put na Superfinale u Dubai (16-21. lipnja), izbornik Barakuda Ivica Tucak nije želio izostaviti najjače snage Primorja, Juga i Mladosti za taj susret.

Primorje će tek 23. travnja nastaviti svoj put ove sezone, kada ga u prvoj utakmici polufinalne serije Prvenstva Hrvatske čeka domaći ogled kontra splitskog Mornara. Serija se u polufinalnom stadiju igra na dvije dobivene utakmice, a reprezentativci će imati dovoljno vremena za rekuperaciju uoči novih obveza u domaćim vodama. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.