PRIJATELJSKA UTAKMICA

Hrvatski vaterpolisti u Perthu pobijedili Australiju

Subota, 19. siječnja 2013. 11:59 Napisao/la  SC

Trening utakmica vaterpolista: Australija - Hrvatska 5:7 (0:2, 2:1, 0:2, 3:2)

AUSTRALIJA - HRVATSKA 5:7

Trening utakmica vaterpolista: Australija - Hrvatska 5:7 (0:2, 2:1, 0:2, 3:2).

AUSTRALIJA: Clark, Campbell, Young, Cotterill 1, Lawrence, Roach, Emery, Martin, Swift 2, Howden 1, Howden, Miller 1, Slade.

HRVATSKA: Pavić, Bukić 1, Paškvalin, Krapić, Marković, Buljubašić, Muslim 1, Bušlje 2, Sukno 1, Dobud 1, Šetka, Obradović 1, Bijač.   

Igrač više: Australija 5 (1), Hrvatska 8 (3).

Hrvatski vaterpolisti pobijedili su Australiju 7:5 u trening utakmici. Izabranici Ivice Tucka odlično su odigrali u prvoj i trećoj četvrtini kada su uspjeli sačuvati mrežu. Muslim i Obradović donijeli su Hrvatskoj vodstvo u prvoj četvrtini, a nakon što je Sandro Sukno donio prednost 3:0 Australci su uzvratili s dva uzastopna pogotka.

Luka Bukić i Andro Bušlje u trećoj četvrtini vratili su Hrvatskoj solidnu prednost (5:2), a posljednji pogodak na utakmici postigao je Swift 30 sekundi prije kraja utakmice za konačnih 5:7.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.