Pet vaterpolista Primorja pozvano u reprezentaciju za nastup na Volvo Cupu u Budimpešti

Ponedjeljak, 09. veljače 2015. 01:27 Napisao/la  SC

Standardnima, Sandru Suknu, Petru Muslimu, Damiru Buriću i Ivanu Buljubašiću priključuje se i kapetan riječke momčadi Ivan Krapić

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u srijedu će se ponovno okupiti u Zagrebu. Ovoga puta bit će to na nešto dulji period, povod su dvije akcije. Od 13. do 15. veljače u Budimpešti je na rasporedu deveto izdanje tradicionalnog turnira Volvo Cup. Ove godine uz Mađarsku i Hrvatsku nastupaju i reprezentacije Kanade i SAD-a. Po povratku iz mađarske prijestolnice Barakude će ostati u Zagrebu, odakle se 19. veljače kreće za Istanbul. Ondje je pak predviđeno odigrati dvoboj šestog kola skupine C Svjetske lige protiv reprezentacije Turske.

Iako se reprezentacija u zagrebačkom hotelu International okuplja već u srijedu ujutro, igrači Primorja i Juga koji se toga dana sastaju u okviru petog kola Lige prvaka na put će krenuti odmah nakon ogleda. To vrijedi za pet igrača Primorja. Standardnima - Sandru Suknu, Petru Muslimu, Damiru Buriću i Ivanu Buljubašiću priključuje se i kapetan riječke momčadi Ivan Krapić. 

Izbornik Ivica Tucak na okupljanje je pozvao petnaest igrača: Josip Pavić, Luka Lončar, Ante Vukičević (Mladost), Sandro Sukno, Damir Burić, Ivan Buljubašić, Petar Muslim, Ivan Krapić (Primorje), Marko Bijač, Paulo Obradović, Andro Bušlje, Marko Macan, Nikša Dobud, Miho Bošković (Jug) i Maro Joković (Pro Recco).

Reprezentacija se u Zagreb vraća 21. veljače, Primorjaše četiri dana kasnije čeka ogled 17. kola Regionalne lige protiv hercegnovskog Jadrana na Kantridi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.