Perica Bukić, dopredsjednik HVS-a: Hvala Ratko i vidimo se u finalu Olimpijskih igara u Riju!

Srijeda, 13. studenog 2013. 17:54 Napisao/la  SC

Premda je u nekoliko navrata bilo i rezultatskih posrtanja, te u javnosti traženja njegove smjene, nikada nismo ni pomislili na tako nešto, piše Bukić

Perica Bukić, dopredsjednik HVS-a, obratio je javnosti priopćenjem povodom odlaska Ratka Rudića:

Hvala Ratko! U ime HVS-a i osobno želim se zahvaliti Ratku Rudiću za sve što je napravio za hrvatski vaterpolo u posljednja dva olimpijska ciklusa.
 
Još 2004. godine kad sam postao predsjednikom HVS-a, prvi cilj i zadatak nam je bio dovesti Ratka Rudića za izbornika koji je tada upravo potpisao novi četverogodišnji ugovor s reprezentacijom SAD-a, znajući kako će se njegovim dolaskom ispuniti svi bitni preduvjeti za podizanje razine kvalitete hrvatskog vaterpola.
 
Premda je u nekoliko navrata bilo i rezultatskih posrtanja, te u javnosti traženja njegove smjene, nikada nismo ni pomislili na tako nešto znajući kako će nas baš on, uz kvalitet igrača koje imamo i dobro organizirani sustav, dovesti na sam vrh svjetske vaterpolske hijerarhije. Osvajanje FINA Svjetske lige, Europskog prvenstva, Svjetskog prvenstva i kao kruna njegovog rada Olimpijskih igara, samo su najznačajniji rezultati koje nam je Ratko zauvijek ostavio!
 
Premda smo nakon OI u Londonu zajednički isplanirali njegovo povlačenje s klupe, s ruba bazena, te početak novog poglavlja u funkciji sportskog direktora HVS-a, kao i savjetnika ministra za sport, izuzetno zanimljiva ponuda brazilskog saveza je u njemu probudila novu želju za dokazivanjem! Jedino što možemo u ovom trenutku je poželjeti našem Ratku je puno sreće na novoj funkciji uz želju da se vidimo u finalu OI u Riju!, stoji u priopćenju

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.