Nikša Dobud opet na popisu izbornika vaterpolske reprezentacije

Utorak, 20. listopada 2020. 17:51 Napisao/la  SC
Nikša Dobud
Nikša Dobud

Ivica Tucak objavio je imena 19 kandidata za treninge u Zagrebu, izbornik vaterpolske reprezentacije zakazao je treninge za međunarodni turnir HEP kup, koji se održava  od 26. do 28. listopada ove godine.

VRATARI
Marko Bijač
Ivan Marcelić
Toni Popadić
Marin Šparada

CENTRI
Luka Lončar
Josip Vrlić
Nikša Dobud

BRANIČI
Andro Bušlje
Ivan Buljubašić
Rino Burić
Hrvoje Benić

NAPADAČI
Luka Bukić
Ante Vukičević
Loren Fatović
Franko Lazić
Xavi Garcia
Lovre Miloš
Ante Visković
Zvonimir Butić


Na popisu je Nikša Dobud, koji je četiri godine pauzirao zbog toga se nije htio testirati na antidopinškom testu:

- Uvijek sam isticao da se niti jednog igrača ne odričem Prateći Nikšu, a imajući u vidu njegove kvalitete, želju za povratkom u našu momčad, Dobud se i vraća u hrvatsku reprezentaciju. Dobud se vraća u ulozi konkurenta za mjesto u momčadi. Nikši Dobudu nije ništa obećano, Nikša Dobud nema nikakvo jamstvo za nastup i to želim javno i jasno naglasiti. On ima želju, mislim da prema kvaliteti zaslužuje mjesto među nama. U ovom trenutku su Lončar i Vrlić u prednosti, zbog onoga što su dali u posljednje četiri godine, ali isto tako niti to njima ne jamči trajno mjesto. Moja je želja da hrvatska reprezentacija bude što je moguće bolja. Mislim da nam Nikša može pomoći u konkurenciji na 2 metra, vidjet ćemo i za kakav ćemo se koncept igre opredijeliti, te zato nek je samo Nikše nama tu, kazao je Tucak.

Stručni stožer uz izbornika Ivicu Tucka čine pomoćnici Mile Smodlaka, Sandro Sukno i Igor Pezelj; kondicijski trener Pero Kuterovac, fizioterapeuti Damir Luketić i Zlatko Kercel i psihologinja Renata Barić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.