Nikša Dobud donio remi Hrvatskoj u prijateljskom ogledu protiv Mađarske

Utorak, 29. svibnja 2012. 08:29 Napisao/la  SC

Hrvatska - Mađarska 10:10 (1:1, 1:2, 5:4, 3:3)

Nakon pobjede nad SAD-om, hrvatski vaterpolisti u drugoj pripremnon utakmici u američkom  Newport Beachu remizirali su protiv Mađarske odigravši 10:10. Tvrda utakmica prošla je u  rezultatski neizvjesnom tonu, iako su Mađari uspjeli otvoriti dva pogotka prednosti (5:3)  pet minuta prije kraja treće četvrtine, koju su uspjeli održati do 6:4, kada su izabranici Ratka Rudića dvama pogocima stigli na 6:6.

{jb_blackbox-right}Hrvatska - Mađarska 10:10
Prijateljska utakmica: Hrvatska - Mađarska 10:10 (1:1, 1:2, 5:4, 3:3).
Strijelci za Hrvatsku: Dobud 3, Bošković 2, S. Sukno 2, I, Buljubašić 2, Joković 1.
Strijelci za Mađarsku: De. Varga 5, Madaras 3, Harai 1, T. Varga 1.

{/jb_blackbox-right}

Pogotkom Tamasa Varge Mađarska je vratila prednost na otvaranju četvrte četvrtine, a Hrvatska se nakon četiri minute pogotkom Mara Jokovića vratila u egal.

Pedeset i četiri sekunde prije kraja primorjaš Denes Varga, koji je odigro odličnu utakmicu postigavši pet pogodaka, donio je novo vodstvo Mađarskoj  (10:9), ali 28 sekundi prije u napadu s igračem više Nikša Dobud zabio je za konačnih  10:10.

Hrvatsku u petak očekuje novi ogled sa Sjedinjenim Američkim Državama.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.