NAVIJAČKI DOČEK U ZADRU

Kamera BBC-a pratila hrvatske vaterpoliste

Utorak, 26. ožujka 2013. 19:00 Napisao/la  SC

Doček zlatnih olimpijaca protekao je u dirljivu druženju s djecom iz Dječjeg vrtića Latica

Hrvatski vaterpolisti u Zadru čekaju utakmice protiv Turske, koja se igra u srijedu (18) na bazenu Višnjik. Doček zlatnih olimpijaca protekao je u dirljivu druženju s djecom iz Dječjeg vrtića Latica, djeca s posebnim potrebama posebno su se radovala susretu sa sportskim veličinama.

 

Druženje igrača s navijačima i djecom na Narodnom trgu snimila je i kamera BBC-a, zlatni vaterpolisti strpljivo su potpisivali kapice pred kamerom jedne od najuglednijih televizijskih kuća na svijetu.

 

 

Hrvatska reprezentacija u Zadru i Rijeci ovog tjedna igra dvije utakmice Svjetske lige, u utorak protiv Turske, u subotu protiv Grčke. Pozvani su:

vratari: Josip Pavić, Marko Bijač, Petar Juraj Selem

centri: Ivan Krapić, Fran Paškvalin, Nikša Dobud

bekovi: Andro Bušlje, Kristijan Milaković, Marko Macan, Ivan Buljubašić

vanjski: Maro Joković, Anđelo Šetka, Duje Živković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Antun Goreta, Paulo Obradović, Petar Muslim

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.