Ivica Tucak ostaje izbornik do OI u Parizu 2024. godine

Utorak, 29. rujna 2020. 15:28 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Ivica Tucak produljio je suradnju s HVS-om na četiri godine, izborniku vaterpolske reprezentacije ostaje do Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

- Izuzetno mi je drago da smo postigli zajednički dogovor. Želja mi je bila da nastavimo suradnju te mi je drago da su i stručni savjet i upravni odbor složno reagirali u toj zajedničkoj odluci. Ambicije reprezentacije ostaju iste, očekuju nas velika iskušenja, prvo Olimpijske igre u Tokiju potom cijeli niz natjecanja. Prije svega tu je domaćinstvo Europskog prvenstva u Splitu 2022. godine za koje ne krijemo da imamo najveće ambicije. Kurs hrvatske reprezentacije ostaje isti, težnja čim boljim rezultatima i u budućnosti. Svi u Savezu, igrači i ja puno smo motiva te se nadam se da ćemo i dalje donositi dobre rezultate, rekao je izbornik Ivica Tucak.

Ivica Tucak ostvario je sljedeće uspjehe:

  1. – SVJETSKA LIGA (BEOGRAD) - SREBRO
  2. – SVJETSKO PRVENSTVO (GWANGJU) - BRONCA
  3. – EUROPA KUP (ZAGREB) - SREBRO
  4. – EUROPSKO PRVENSTVO (BARCELONA) - BRONCA
  5. – EUROPA KUP (RIJEKA) - ZLATO
  6. – SVJETSKO PRVENSTVO (BUDIMPEŠTA) – ZLATO
  7. – SVJETSKA LIGA (RUZA) – BRONCA
  8. - OLIMPIJSKE IGRE (RIO) - SREBRO
  9. - SVJETSKO PRVENSTVO (KAZAN) – SREBRO
  10. - SVJETSKA LIGA (BERGAMO) – SREBRO
  11. - SVJETSKI KUP (ALMATY) – BRONCA
  12. – SVJETSKO PRVENSTVO (BARCELONA) – BRONCA
  13. – MEDITERANSKE IGRE (MERSIN) – ZLATO
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.