IVICA TUCAK Ostaje gorak okus unatoč pobjedi, otkud onakva zadnja četvrtina?!

Petak, 17. siječnja 2020. 00:36 Napisao/la  SC
Ivoca Tucak
Ivoca Tucak Foto: HVS

 

Hrvatski vaterpolisti pobijedili (11:10) su Crnu Goru u utakmici koja se otela kontroli nakon vodstva 10:5, Crnogoroci su ostvarili seriju 5:0 i imali napad za 11:10.

Nisu uspjeli, Xavi Garcia pogodio je i igračem više za 11:10 i prolaz u četvrtfinale:

- Ostaje gorak okus unatoč pobjedi. Pobjedi kojoj se veselim, svima nam je ona draga, ali treba vidjeti od kuda, kako i zašto ovakva zadnja četvrtina. Dopustili smo si veliki luksuz nakon tri briljantno odigrane četvrtine. Doista ne znam kada smo tako dobro, tako sjajno igrali kao ovo sada protiv Crne Gore. Napadački i obrambeno! Naravno da tu ima i psihološke naravi, kao dobili smo utakmicu, pa ako i primiš šesti, sedmi mislimo nije strašno. E, ali kad primiš osmi, onda je voda u ušima. Nažalost, nisam imao više time-out, potrošio sam sve da na vrijeme prekinem onaj crnogorski niz. Od svega je ipak najbitnije da smo svemu unatoč uspjeli izvući pobjedu, kaže izbornik Ivica Tucak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.