Ivica Tucak: Očekuje nas neizvjesna utakmica protiv aktualnog viceprvaka svijeta

Ponedjeljak, 03. kolovoza 2015. 13:24 Napisao/la  SC

Hrvatska i Crna Gora igraju u utorak od 16.30 sati


Hrvatska vaterpolska reprezentacija u utorak (16.30) u četvrtfinalu SP-a igra protiv Crne Gore, počinje razigravanje u kojemu nitko nema pravo na kiks:

- Čeka nas izuzetno teška i neizvjesna utakmica, kao što je svaka utakmica u četvrtfinalu kao i na svim natjecanjima tako i na ovom Svjetskom prvenstvu. Utakmica je protiv aktualnog viceprvaka svijeta, reprezentacije koja je na svim natjecanjima u posljednjih osam godina u borbi za medalju i osvaja te medalje tako da ne treba trošiti previše riječi o Crnoj Gori. Izuzetno su jaka reprezentacija, međutim i mi imamo snagu i moć da tu utakmicu možemo pobijediti. Bit ćemo sigurno spremi i motivirani, sve je u najboljem redu što se tiče bolesti i ozljeda, no ponavljam: očekuje nas jedna teška i neizvjesna utakmica, ali mislim da imamo izglede za pobjedu, izjavio je izbornik Ivica Tucak.

- Crna Gora je očekivano prošla u četvrtifinale. Smatram da smo tu negde po kvaliteti i da će nijanse odlučivati ali da će te nijanse biti na našoj strani. I jedni i drugi se odlično poznajemo i trebat će zaista zapeti da dođemo do toga što svi očekujemo i želimo a to je polufinale, kaže Josip Pavić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.