Hrvatsku sudbinu određuje Srbija, Rudić krivce pronašao u sucima

Nedjelja, 22. siječnja 2012. 12:46 Napisao/la  I. V.

Nekoliko sudačkih odluka svakako su diskutabilne, ali traženje alibija u sucima nakon dva uzastopna poraza zvuči malo nategnuto. Hrvatski plasman u četvrfinale sada ovisi o rezultatu utakmice Srbija – Crna Gora

Ratko Rudić pronašao je opravdanje za poraz protiv Njemačke, izbornik vetrpolske reprezentacije poslužio se omiljenim alibijem.
- Utakmicu su više igrali suci nego mi, kaže Rudić.

Nekoliko sudačkih odluka svakako su diskutabilne, ali momčad još uvijek aktualnog europskog prvaka u utakmicama protiv protivnika kao što je Njemačka, ne bi smjela doći u situaciju da ovisi o sudačkim pogreškama. Traženje alibija u sucima nakon dva uzastopna poraza zvuči malo nategnuto, hrvatski plasman u četvrfinale sada ovisi o rezultatu utakmice Srbija – Crna Gora.

Srbija može spasiti Hrvatsku uz uvjet da Hrvatska pobjedi Španjolsku. Prvi put u Rudićevu mandatu Hrvatska izgleda toliko loše da joj ni drugi ne mogu pomoći. Ili možda mogu!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.